logo vakantiediscounter

 

 

De VluchtenDiscounter is vergelijkbaar met Vliegwinkel.nl, maar dan deze link. Lijkt vooral interessant te zijn bij last-minute boekingen.

logo de vliegwinkel

 

Op www.vliegwinkel.nl kun je goed zoeken naar goedkope vliegtickets. Meestal zul je uitkomen op de bovengenoemde maatschappijen, maar soms zit er iets interessants tussen.

Logo German Wings

 

 

 

Als alternatief kun je ook vanaf Köln/Bonn vliegen met GermanWings. Vooral in het seizoen hebben zij regelmatig vluchten naar Faro of naar Lissabon. Soms goedkoper dan transavia.com, maar je moet wel naar Keulen toe. Parkeren daar zo rond de € 30,- per week (2004). Vanuit het zuiden van Nederland mogelijk interessant.

Website Ryanair

Vanaf Eindhoven, Maastricht en Brussel kan je met Ryanair vliegen op Faro vanaf €0,01! Onbegrijpelijk maar zeer zeker waar. Wel komen daar nog de gebruikelijke luchthavenbelastingen bij en betaal je per koffer, maar het blijft een zeer aantrekkelijk bedrag om voor te vliegen.

logo transavia

transavia.com is soms een goedkope aanbieder naar Faro. Je kunt eenvoudig via Internet boeken. Het moet goedkoop, dus de vliegtijden zijn vaak niet comfortabel en op Schiphol moet je veelal op de verste pier in- en uitstappen. Denk daarom ook eens aan vliegen via Rotterdam of Eindhoven! Wel erg handig is het inchecken via Internet. Scheelt toch weer tijd op Schiphol.

logo TAP

 

 

De TAP is tegenwoordig een prima alternatief om naar Portugal te vliegen. Er zijn regelmatige verbindingen met zowel Lissabon als Faro. Het goedkoopste tarief is € 75,- p.p. voor een enkeltje, excl. belastingen etc. zodat de totaalprijs erg vergelijkbaar is met bijv. transavia.com

Internetboeken gaat simpel via de Nederlandstalige !! website